Eva Mamrillová

Eva Mamrillová

piatok, 22 marec 2024 12:36

FIRE YOUR SPIRIT Retreat

Join us for this unique opportunity to escape the ordinary routine and indulge in the tranquil beauty of rural farmlands surrounded by nature.  

4.-7.7. 2024

Terra Belá, Banská Belá

utorok, 03 október 2023 12:35

Jesenný pobyt s jogou na Donovaloch

Ja osobne mám veľmi rada striedanie ročných období, pretože každé jedno prináša so sebou niečo krásne. Jeseň je krásna svojimi farbami a tiež tým, že sa energia premieňa do jinovej, teda pomalšej a chladnejšej a vťahuje nás viac k sebe, do vnútra. Ideálny čas na úžasné prepojenie jogy, turistiky a wellnessu, ktorý môžeš zažiť na jogovo-turistickom pobyte s nami. 

16. - 19. 11. 2023  

Horský hotel Encián, Donovaly 

Jogový a sebapoznávací pobyt Dotkni sa života sme vytvorili pre každého, kto cíti, že chce žiť plnší, radostnejší a spokojnejší život.

Počas pobytu sa budeme   venovať nielen joge a meditáciám mindfulness (všímavosť), ale vyskúšame si tiež techniky vedúce k zazdrojovaniu a väčšej celistvosti seba.

17.- 20.8.2023 

Lomnice u Rýmařova, Hrubý Jeseník (Morava)

streda, 03 máj 2023 10:27

Jedinečný pohybovo-relaxačný pobyt

Pobyt, ktorý sa bude niesť v znamení cvičenia, kúpania, slnka, pohody, radosti, úžasnej lokálnej kuchyne, poznávania, oddychu s knihou v ruke na lehátku pri mori alebo bazéne s výhľadom na záliv.
Psychohygiena ako má byť!

24.9.-1.10.2023

Voidokilia, Kalamata, Grécko

Ako vnímajú lekcie jogy so mnou moji klienti a študenti a prečo na ne pravidelne chodia a ja sa môžem takto spokojne usmievať :).

Väčšina z nás používa tieto slová ako synonymá, avšak skôr by sme o nich mohli uvažovať ako o dvoch stranách jednej mince.  V tomo článku sa pozrieme na to, aký je medzi nimi rozdiel.

pondelok, 10 január 2022 12:11

Očná joga - cviky na oči

Ako cvičiť očnú jogu - prípravné cviky na šiju a krk, masáž očí a samotné cviky na oči. 

Tieto cviky na krčnú chrbticu môžete poľahky robiť aj za pracovným stolom a nevyžadujú si špeciálne vybavenie, len vaše odhodlanie ich robiť pravidelne.

Ako vplýva moderná doba na náš zrak? Dá sa predchádzať zhoršeniu zraku cvičením očnej jogy? Ako možno odbúrať stres, námahu a únavu z očí a prispieť tak k ich zdraviu? 

utorok, 26 január 2021 19:46

5 cvikov pre sedavé zamestnanie

Naučte sa 5 skvelých základných cvikov a zacvičte si ich kedykoľvek priamo na stoličke!

Strana 1 z 2
© 2024 TY A JOGA | GDPR

Hľadať